Известие

Collapse
No announcement yet.

температура на маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
    Еми точно за тва искам да виждам темп. на маслото за да укротя страстите преди да стане на чорба и да почне да пада налягането на маслото
    Еми то като почне да пада от 2 бара значи е чорбичка
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Еми то като почне да пада от 2 бара значи е чорбичка

Добре,добре както и да е.И 2та параметъра са важни само дето изписахме 100 поста и никой не каза къде се слага за температурата,нито за налягането(става въпрос за 2.4 жтд 140 к.с.) и горе долу като цени на уредите
      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
        Добре,добре както и да е.И 2та параметъра са важни само дето изписахме 100 поста и никой не каза къде се слага за температурата,нито за налягането(става въпрос за 2.4 жтд 140 к.с.) и горе долу като цени на уредите
        Аз колега съм си сложил датчик за темп на маслото на мястото на пропката, но не смятам че е удачно, защото не отчита адекватно, а със закъснение движението на темп на маслото. Първоначално мислях да го сложа до масления филтър (както много лесно се слага на 1.9 ЖТДтата) но при мен (140к.с съм) много неблагоприятно ми стои компресора на климатика най-отпред и все още не съм намери вариянт да достигна до там. Ако има някой който е решил този проблем да напише
        Иначе аз лично съм с един от най-ефтините уреди и датчици (50лв макс) и съм го поставил отстрани на А колоната ми.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
        X