If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми то като почне да пада от 2 бара значи е чорбичка
Добре,добре както и да е.И 2та параметъра са важни само дето изписахме 100 поста и никой не каза къде се слага за температурата,нито за налягането(става въпрос за 2.4 жтд 140 к.с.) и горе долу като цени на уредите
Добре,добре както и да е.И 2та параметъра са важни само дето изписахме 100 поста и никой не каза къде се слага за температурата,нито за налягането(става въпрос за 2.4 жтд 140 к.с.) и горе долу като цени на уредите
Аз колега съм си сложил датчик за темп на маслото на мястото на пропката, но не смятам че е удачно, защото не отчита адекватно, а със закъснение движението на темп на маслото. Първоначално мислях да го сложа до масления филтър (както много лесно се слага на 1.9 ЖТДтата) но при мен (140к.с съм) много неблагоприятно ми стои компресора на климатика най-отпред и все още не съм намери вариянт да достигна до там. Ако има някой който е решил този проблем да напише
Иначе аз лично съм с един от най-ефтините уреди и датчици (50лв макс) и съм го поставил отстрани на А колоната ми.
Comment